Риба в апельсиновому соку
637
інгредієнти:
- Горбуша
- Сухарі панірувальні
- Вершки
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
- Сік апельсина
Рибу нарізати, посолити, поперчити, обваляти у сухарях, обсмажити. Влити сік апельсина, смажити до випаровування. Потім влити вершки, і тушкувати до випаровування вершків.
Холодные закуски. рецепты. овощные и мясные салаты. Рецепты Холодных Рыбных закусок.
Рецепты Для Мультиварки - медовик рецепт. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі