Риба у вершковому соусі
- Риба (сайда) 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Сіль
- Перець
- Борошно пшеничне
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби (глива) 100 г
- Вершки 0.5 скл.
- Зелень кропу
Рибу промити і розрізати на 10 шматків.
Із лимона вичавити сік, посолити і поперчити - цим маринадом залити рибку і залишити на 5 хвилин.
Цибулину дрібно нарізати.
Обсмажити на олії.
Гриби нарізати соломкою.
Рибку обваляти у борошні.
Обсмажити на олії з двох сторін.
Через 5 хвилин до цибулі додати гриби і перемішати.
Посолити і поперчити, продовжувати обсмажувати.
Готову рибку із золотистою скоринкою перекласти на тарілку.
У цибулю з грибами налити вершки.
Тушкувати 5 хвилин.
Готовим гарячим соусом полити рибку і прикрасити зеленню.
Кулинарные рецепты от Tramontina - кекс з яблуками рецепт. Очень вкусные кексы.
Вкуснейший пирог из тыквы - пирог из тыквы.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт рахат лукума с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
http://recepti.biz.ua Польская кухня Москва
Пирог со шпинатом и сыром здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter