Риба у вафельних "конвертиках"
- Вафлі (квадратні) 45 шт.
 - Фарш рибний (путасу) 550 г
 - Цибуля ріпчаста 250 г
 - Морква 200 г
 - Сіль 1 ст.л.
 - Перець чорний 0.5 ч.л.
 - Борошно пшеничне 1 скл.
 - Вода (мінеральна, газована) 1.5 скл.
 - Олія рослинна 1 скл.
 - Майонез (пісний) 2 ст.л.
 - Приправа (для риби) 1 ч.л.
 
 Фарш. Почистити 100 г цибулі і дрібно нарізати.
У сковороду налити 4 столові ложки рослинної олії і обсмажити цибулю.
 Додати до цибулі терту на дрібній тертці моркву і на повільному вогні довести до готовності.
 На м'ясорубці змолоти рибу, щоб фаршу стало 550 грам.
Додати 150 г цибулі і теж змолоти.
 У фарш додати смажену моркву з цибулею.
Додати 2 ложки майонезу, сіль і перець, а також приправу для риби. Добре перемішати.
![]()
 Розкласти на дошці вафельні шматочки.
Розмазати рівномірно по них фарш. Одна столова ложка йде на шматочок.
 Прикрити зверху вафельними шматочками. І знову покласти фарш.
Прикрити знову вафельними шматочками.
 Приготувати кляр. У склянку борошна додати чайну ложку солі, 2 столові ложки рослинної олії, мінеральну воду газовану і добре перемішати.
 Вмочити у кляр рибні конвертики.
 У сковороду налити олію і обсмажити - відразу на середньому вогні, потім на маленькому під кришкою до готовності.
![]()
![]()
Салат Грушевый с Курицей в соусе www.recepti.biz.ua
рецепт шоколадного кекса на сметане
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - торты без выпечки рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter