Риба у томатному соку
- Філе рибне (тілапія) 0.5 кг
- Огірок (солоний) 4 шт.
- Сік томатний 1 скл.
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Цукор 1 ст.л.
- Зелень (приправа «Італійські трави»)
- Картопля 5 шт.
- Сухарі панірувальні
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
- Сіль
Очистити картоплю і поставити варитися.
Рибу заздалегідь розморозити, вимити, підсушити паперовим рушником. Посолити, поперчити, додати трохи оцту із червоної смородини.
Обваляти у панірувальних сухарях.
Обсмажити рибу із двох сторін на рослинній олії. На сковороді розігріти олію, покласти насіння кропу, потримати хвилин 5, через ситечко процідити олію, обсмажити рибу, а насіння кропу викинути.
Моркву натерти на тертці «Бернер», злегка обсмажити.
Цибулю порізати чвертькільцями, обсмажити до прозорості.
Картоплю вийняти, порізати кружечками товщиною 0,8-1 см, викласти у змащену олією глибоку сковорідку. Злегка посолити.
Огірки натерти на тертці «Бернер», викласти на картоплю.
Викласти обсмажену моркву. Трохи посолити.
Викласти обсмажену цибулю, трохи посолити.
Викласти обсмажену рибу.
У томатний сік додати 1 ст. л. цукру і трохи солі.
Залити соком рибу. Посипати приправою.
Сковороду закрити кришкою і поставити на плиту. Спочатку вогонь середній, а коли сковорода розігріється - зменшити до мінімального. Залишити на 30 хвилин.
Готовим со вкусом: салаты с перепелиными яйцами рецепты.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты едим дома с юлией высоцкой.
recepti.biz Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Медовик рецепт. Рецепт торт медовик форум.
Чанахи рецепт в горшочках видеоРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter