Риба у томатно-яблучному соусі
- Філе білої риби 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сік яблучний 0.75 скл.
- Помідор 3 шт.
- Мед (темний) 1 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Зелень (петрушка, свіжа)
Цибулю дрібно порізати і обсмажити на невеликому вогні до м'якості.
Додати помідори, мед, зелень і ще трохи обсмажити.
Додати сік і тушкувати хвилин 5.
Зняти з вогню і залишити хвилин на 10.
Духовку розігріти до 190°С.
Викласти половину соусу на дно форми, у якій запікати.
Приготувати рибу: вимити, обсушити, посолити, поперчити, скропити лимонним соком.
Викласти у форму на соус.
Зверху викласти соус, що залишився, прикрити фольгою і поставити в духовку на 20-25 хвилин.
Осетинские пироги на заказ: рецепт торта из тыквы. Вкусные рецепты с фото.
Рецепт торта вишиванкаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.uaпирог в разъемной форме
Настоящий суп харчо с фото - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Готовим со вкусом.
Рецепт пасхи http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter