Риба у томаті
- Риба (судак або сом) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Лавровий лист 3 шт.
- Перець чорний (горошком) 10 шт.
- Сіль
- Спеції
- Цукор 1 ст.л.
- Томатна паста 3 ст.л.
- Олія рослинна
Рибу очистити від луски і кишок, відрізати голову, вийняти центральну кістку, отримане філе нарізати середніми шматочками, вмочити в борошно і смажити до золотистої скоринки з двох сторін.
Цибулю злегка спасерувати на іншій сковорідці, покласти на рибу. Із пасти з водою зробити заливку, додати сіль, ложечку цукру, чорний перець. Залити рибу, додати пару лаврових листочків і чорного перцю. Коли підлива закипає, зробити маленький вогник і тушкувати не менше 2 годин. Якщо википить вода - підлити, але тільки кип'ячену та холодну. Коли риба буде готова, можна посипати дрібно рубаною зеленню.
Коли рибу розчленували, можна на півгодини замочити в молоці, вона тоді ніжною буде.
Кришкою не закривати, можна прикрити у кінці, але не щільно, а так, щоб дірки залишилися.
Салат з корейською морквоюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Выращивание грибов дома: консервация грибов рецепты. Плов В Мультиварке Рецепты С Фото.
http://recepti.biz.uaОсновное меню, пицца, карта вин
Рецепты из редькиПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
http://recepti.biz.ua рецепт майонеза провансаль
www.recepti.biz.ua кулинария рецепт заварного крема торт наполеон
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter