Риба у тісті

ДРУГІ СТРАВИ
789 Риба у тісті
Фото - Риба у тісті
інгредієнти:
  • Риба (тілапія) 0.8 кг
  • Лимон 0.5 шт.
  • Розмарин (гілочка)
  • Часник 1 зуб.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Сіль 0.25 кг
  • Яйце 3 шт.
  • Борошно 0.3 кг

Риба в соляному тесті інгредієнти Рибу почистити, помити, відрізати плавники. Вийняти зябра і через голову дістати нутрощі. Рибу натерти лимоном, усередину покласти гілочку розмарину і роздавлений зубок часнику. Рибу не солити.

Залишити на півгодини маринуватися.

Риба в соляному тесті

фото Риба в соляному тесті Петрушку і сіль подрібнити у блендері до кашки.

Риба в соляному тесті Риба Замісити тісто. У кашку додати 2 збитих яйця і підсипати борошно. Тісто має добре відлипати від рук.

Риба в соляному тесті Лимон Деко застелити пергаментним папером і розгорнути половину тіста.

Риба в соляному тесті Розмарин На тісто укласти рибу і відрізати з припуском 3 см, зайве тісто. Краї змастити збитим яйцем.

Риба в соляному тесті ЧасникТак само розкачати другу половину тіста і укласти на рибу.

Риба в соляному тесті Петрушка Зайве тісто обрізати, з'єднати половинки. Із залишків тіста зробити прикрасу.

Риба в соляному тесті Сіль Запікати в духовці при температурі 200 градусів близько години. Дати охолонути хвилин 10.

Риба в соляному тесті Яйце Потім гострим ножем зрізати кришечку. Тісто не їсти.

Рецепты на праздничный стол - праздничные рецепты новогодние рецепты.

Евгений кульков http://recepti.biz.ua

рецепт пиццы маргарита

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter