Риба у тісті
- Риба (тілапія) 0.8 кг
- Лимон 0.5 шт.
- Розмарин (гілочка)
- Часник 1 зуб.
- Петрушка 1 пуч.
- Сіль 0.25 кг
- Яйце 3 шт.
- Борошно 0.3 кг
Рибу почистити, помити, відрізати плавники. Вийняти зябра і через голову дістати нутрощі. Рибу натерти лимоном, усередину покласти гілочку розмарину і роздавлений зубок часнику. Рибу не солити.
Залишити на півгодини маринуватися.
Петрушку і сіль подрібнити у блендері до кашки.
Замісити тісто. У кашку додати 2 збитих яйця і підсипати борошно. Тісто має добре відлипати від рук.
Деко застелити пергаментним папером і розгорнути половину тіста.
На тісто укласти рибу і відрізати з припуском 3 см, зайве тісто. Краї змастити збитим яйцем.
Так само розкачати другу половину тіста і укласти на рибу.
Зайве тісто обрізати, з'єднати половинки. Із залишків тіста зробити прикрасу.
Запікати в духовці при температурі 200 градусів близько години. Дати охолонути хвилин 10.
Потім гострим ножем зрізати кришечку. Тісто не їсти.
Рецепты на праздничный стол - праздничные рецепты новогодние рецепты.
Евгений кульков http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter