Риба у сухариках
741
інгредієнти:
- Риба (ряпушка) 500 г
- Лимон 0.5 шт.
- Хліб (білий) 200 г
- Часник 4 зуб.
- Сир твердий 150 г
- Зелень
- Олія рослинна
- Приправа (для риби)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Рибу укласти на лист фольги, змащений олією, полити лимоном, посипати сіллю, перцем, приправою для риби. Залишити на півгодини.
Натерти сир, вичавити часник. Хліб нарізати на дрібні кубики, добре змастити олією (не менше 3 столових ложок), додати нарізану зелень. Перемішати.
Рівномірно викласти приготовлену масу на рибу.
Загорнути нещільно у фольгу.
Поставити у розігріту духовку (190 градусів), через 10 хвилин фольгу розгорнути і довести рибу до готовності ще протягом 10-20 хвилин. Якщо сухарики горять, а риба ще на готова, знову загорнути у фольгу.
Подавати з відвареним рисом.
Рецепт вкусного сытного салата. Опробованные рецепты вкусных салатов.
Торты из Киндер Сюрпризов - медовик торт. Нужен свадебный торт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі