Риба у соусі із білого вина

ДРУГІ СТРАВИ
669 Риба у соусі із білого вина
Фото - Риба у соусі із білого вина
інгредієнти:
  • Риба (морська, сайда)
  • Цибуля ріпчаста (порей)
  • Бульйон (рибний)
  • Зелень
  • Масло вершкове
  • Сіль
  • Спеції
  • Вино біле

Риба в соусі з білого вина інгредієнти Почистити, помити, нарізати рибу великими скибками. Укласти на деко і запікати до напівготовності. Після цього риба не розвалюється.

Риба в соусі з білого вина Вийняти рибу із духовки. Розтопити у сковорідці вершкове масло, додати дрібно нарізану цибулю. Тушкувати цибулю доки не підрум'яниться, потім додати бульйон і вино, сіль і спеції, і все тушкувати ще кілька хвилин.

фото Риба в соусі з білого вина Потім покласти запечену рибу, бажано, щоб вона була втоплена у соусі. Для цього просто полити її соусом у сковорідці. Накрити кришкою і тушкувати до готовності. За кілька хвилин до зняття із вогню додати дрібно порізану зелень.

Крем для торта: крем для торта из йогурта. Оригинальные Кремы.

Рецепт Киевский торт. Кулинарные рецепты торт Киевский.

Вкусные рецепты Французской кухни: французская кухня рецепты.

Приготовление плова со свининой в кастрюлеУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Майонез на молоке без яицРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр

заварной крем рецепт приготовления