Риба у соусі із білого вина
- Риба (морська, сайда)
- Цибуля ріпчаста (порей)
- Бульйон (рибний)
- Зелень
- Масло вершкове
- Сіль
- Спеції
- Вино біле
Почистити, помити, нарізати рибу великими скибками. Укласти на деко і запікати до напівготовності. Після цього риба не розвалюється.
Вийняти рибу із духовки. Розтопити у сковорідці вершкове масло, додати дрібно нарізану цибулю. Тушкувати цибулю доки не підрум'яниться, потім додати бульйон і вино, сіль і спеції, і все тушкувати ще кілька хвилин.
Потім покласти запечену рибу, бажано, щоб вона була втоплена у соусі. Для цього просто полити її соусом у сковорідці. Накрити кришкою і тушкувати до готовності. За кілька хвилин до зняття із вогню додати дрібно порізану зелень.
Крем для торта: крем для торта из йогурта. Оригинальные Кремы.
Рецепт Киевский торт. Кулинарные рецепты торт Киевский.
Вкусные рецепты Французской кухни: французская кухня рецепты.
Приготовление плова со свининой в кастрюлеУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Майонез на молоке без яицРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter