Риба у сметанному соусі, запечeна у фользі
- Окунь (морський) 2 шт.
- Лимон
- Перець
- Сіль
- Приправа (Вегета або для риби)
- Соус сметанний
Приготувати соус для риби. Налити 200 г сметани у миску. Огірок маринований розрізати на дві половинки. Одну дрібно нарізати, іншу натерти на крупній тертці. Додати до сметани. Одне яйце дрібно порізати, друге потовкти. Додати до сметани. Посолити, поперчити, вичавити 2 зуб. часнику і гарно перемішати.
Дві розморожені тушки окуня почистити, випатрати, відрізати плавці та ін., приварити рибу, але тільки не переварити. У форму для запікання покласти фольги стільки, скільки вистачить для того, щоб обгорнути дві тушки риби. На фольгу покласти половину соусу. Рибу вийняти, натерти лимонним соком, а вичавлені дольки покласти у середину риби. Тушки натерти з усіх боків і зсередини сумішшю з солі, перцю і приправи. Викласти на соус і зверху полити залишеним соусом рівномірно. Можна зверху присипати сіллю, тому що риба повинна просочитися. "Укутати" рибу у фольгу і поставити у розігріту духовку і запікати до готовності.
Очень вкусные закуски - рецепти святкових закусок. Рецепты Закусок.
Рецепты французские десертыЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Рецепт салата из авокадо и креветок. Рецепты салатов из авокадо.
Рецепты вкусных салатов на зиму с фотоПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Рецепты салатов морепродукты. Рецепты салатов из морепродуктов.
Кексы кофейные на кефиреУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Сертификат психолога РОССТАНДАРТ - психолог лариса ренар. Психолог семейный.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter