Риба у сметанно-цибулевому соусі
- Риба (хек, минтай) 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 400 г
- Кріп
- Борошно
- Сіль
- Олія рослинна
Попередньо підготувати рибу: порізати тушку на порційні шматочки. Кожен шматочок обкачати у борошні (борошно + сіль). Викласти на сковороду і обсмажити з двох сторін. Готові шматочки перекласти в іншу посудину.
Соус: на сковороді, де обсмажувалася риба, на олії обсмажити цибулю (нарізану тонкими півкільцями).
Додати до цибулі трохи борошна, ретельно перемішати.
Влити сметану. Постійно помішувати. Трохи протушкувати. Потім розвести теплою кип'яченою водою, постійно помішуючи.
Додати кріп і ще тушкувати соус на повільному вогні 3-4 хвилини.
У приготовлений соус скласти обсмажені шматочки риби. Трохи протушкувати на одній стороні, а потім перевернути шматочки риби на іншу сторону. Потрібно, щоб цибуля у соусі покривала зверху рибку.
Подавати з розсипчастою гречкою чи картопляним пюре.
Отбивные из куриной грудки. Куриные отбивные в духовке.
Рецепты салатов с омлетомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Пироговая лавка. Доставка пирогов - пирог из тыквы. Вкуснейший пирог из тыквы.
рецепт бисквитного рулета с кремом
Приготовление вкусных блюд: приготовление блюд в микроволновке.
Безумно вкусные рецепты блюд: рецепт крем заварной.
Рецепты торта наполеон http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter