Риба у сметанно-сирному соусі
- Сьомга (стейки) 2 шт.
- Сир 70 г
- Сметанa 150 г
- Вода (кип´ячена) 100 мл
- Часник 1 зуб.
- Приправа (для риби)
- Сіль
- Зелень
Готові стейки очистити від шкіри і кісток. Розділити філе на шматочки. Укласти їх у вогнетривку посудину.
Приготувати соус: сметану розвести водою, добре розмішати, щоб уся сметана розійшлася.
Додати пропущений через прес часник, сіль і спеції. Ретельно перемішати.
Натерти на середній тертці сир.
Залити рибне філе соусом так, щоб він не до кінця покривав рибу.
Посипати сиром.
Поставити в мікрохвильову піч на 10 хв. Можна і в духовці запекти.
Готову страву посипати зеленню.
Рецепты салатов с омлетомКулинарные рецепты
Французская кухня рецепты. Французская кухня рецепты жульен.
Заправка для салата цезарь. Уксус как заправка для салатов.
Как приготовить вкусный шашлык: приготовление канапе. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Вкусные рецепты с фото: как испечь пирог из тыквы.
Постный майонез в домашних условиях.
Кулинарный сайт с фотографиямиПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter