Риба у сметанній заливці
686
інгредієнти:
- Риба (філе минтая) 300 г
- Гриби (печериці) 300 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Сметана 250 г
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Зелень (кріп)
Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Печериці порізати.
Додати їх до цибулі, посолити і поперчити.
Порізати рибу на невеликі шматки, посолити, поперчити, скропити лимонним соком.
Укласти рибу на гриби з цибулею, тушкувати під кришкою. Приготувати сметанну заливку.
Збити 2 білки у міцну піну, додати у білки сметану, сіль і порізану зелень, перемішати.
Вилити заливку на рибу з грибами, а з решти двох жовтків зробити сітку поверх заливки. Залишити на невеликому вогні хвилин на 20.
Рецепт салата Мимоза - салаты с консервой. Диетические блюда для похудения.
Рецепты приготовления блюд: приготовление блюд в микроволновке.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі