Риба у сирно-вершковому соусі
690
інгредієнти:
- Риба (філе, пангасіус) 500 г
- Вершки (10-20%) 250 г
- Сир твердий (напівтвердий) 150 г
- Зелень
- Приправа
Нарізати рибу невеликими шматочками. Посолити, поперчити.
Натерти сир на середній тертці.
Дрібно нарізати зелень.
Змішати вершки, сир і зелень, можна трохи посолити і поперчити.
Викласти рибу у форму для запікання в один шар.
Залити рибу соусом і поставити в духовку. Випікати при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин. Коли риба буде вже м'якою, зробити температуру вище і чекати до утворення золотистої скоринки.
блинчики с грибами и сыром с фото
Кухонный миксер-комбайн Tiger: домашний майонез миксером видео.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты индийской кухни.
Рейтинг кулинарно-домашних сайтов. Сайт кулинарных.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі