Риба у шубці
631
інгредієнти:
- Риба 1 кг
- Перець білий
- Лимон 0.5 шт.
- Кріп 1 пуч.
- Сіль 1 кг
У риби видалити нутрощі, луску бажано залишити. Розігріти духовку до 200 градусів.
У деко висипати половину солі. Укласти рибку. Солити не треба, поперчити білим перцем. У середину укласти скибочки лимона і кріп.
Засипати рибу залишеною сіллю, так щоб вона була вся вкрита.
Поставити у духовку на 40 хвилин.
Вийняти із духовки. Зняти шубку.
Говяжья печень рецепты www.recepti.biz.ua
Кулинарные сайты с картинками здесь
Немецкая кухня рецепты с фотоПитомник немецких овчарок
Оладьи тыквенныеоладьи тыквенные
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі