Риба у морських водоростях під соєво-винним соусом із кунжутом
- Риба свіжа (сьомга, окунь) 4 шт.
 - Норі 4 шт.
 - Молоко 100 мл
 - Яйце 1 шт.
 - Соєвий соус 150 мл
 - Олія кунжутна 1 ст.л.
 - Вино сливове 50 мл
 - Мед 1 ч.л.
 - Хрін 1 ст.л.
 - Кунжут 2 ст.л.
 - Борошно
 - Сіль
 - Перець духмяний
 
Розмочити листи норі.
Рибу посолити, поперчити і загорнути кожну у лист морських водоростей. Листи по краях заклеїти (змочити краї водою і защипати).
Підготовлену рибу вмочити у льєзон і борошно, і обсмажити на сковорідці.
Подавати із соєвим соусом.
Соус.
Налити у посудину соєвий соус, додати сливового вина, кунжутної олії. Збити. Дати настоятися.
Змішати мед і хрін, і додати в отриману суміш.
У соус покласти кунжут.
Рецепты тортов - рецепт торта вишиванка. Купити вишиванку недорого.
Готовим со вкусом: рецепты панакоты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат морепродукты рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Торты на заказ. Вкусно и недорого: лимонник торт. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Медовик рецепт видеоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter