Риба у морських водоростях під соєво-винним соусом із кунжутом

ДРУГІ СТРАВИ
647 Риба у морських водоростях під соєво-винним соусом із кунжутом
Фото - Риба у морських водоростях під соєво-винним соусом із кунжутом
інгредієнти:
  • Риба свіжа (сьомга, окунь) 4 шт.
  • Норі 4 шт.
  • Молоко 100 мл
  • Яйце 1 шт.
  • Соєвий соус 150 мл
  • Олія кунжутна 1 ст.л.
  • Вино сливове 50 мл
  • Мед 1 ч.л.
  • Хрін 1 ст.л.
  • Кунжут 2 ст.л.
  • Борошно
  • Сіль
  • Перець духмяний

Розмочити листи норі.

 

Рибу посолити, поперчити і загорнути кожну у лист морських водоростей. Листи по краях заклеїти (змочити краї водою і защипати). 

Підготовлену рибу вмочити у льєзон і борошно, і обсмажити на сковорідці.

Подавати із соєвим соусом.

Соус. 

Налити у посудину соєвий соус, додати сливового вина, кунжутної олії. Збити. Дати настоятися. 

Змішати мед і хрін, і додати в отриману суміш. 

У соус покласти кунжут. 

 

Рецепты тортов - рецепт торта вишиванка. Купити вишиванку недорого.

Готовим со вкусом: рецепты панакоты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Салат морепродукты рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты

Торты на заказ. Вкусно и недорого: лимонник торт. Любишь сладости? Помни о фигуре.

Медовик рецепт видеоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter