Риба у моркв’яній шубі
660
інгредієнти:
- Минтай 2 шт.
- Морква 4 шт.
- Майонез 200 г
- Часник 2 зуб.
Рибу вимити, розрізати на 3-4 частини кожну тушку, все залежить від її величини. Посолити, поперчити, підкислити і викласти на деко.
Моркву почистити, натерти на крупній тертці, додати майонез і видавити часник.
Моркв’яну масу викласти на рибу і в духовці запекти. Випікати хвилин 30 до готовності. Якщо сухувато, можна підлити води на дно.
Готовим со вкусом: рецепт салата с фетой.
Рецепты на праздничный стол - рецепты салатов с фото. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі