Риба у моркв’яній шубі

ДРУГІ СТРАВИ
660 Риба у моркв’яній шубі
Фото - Риба у моркв’яній шубі
інгредієнти:
  • Минтай 2 шт.
  • Морква 4 шт.
  • Майонез 200 г
  • Часник 2 зуб.

Рибу вимити, розрізати на 3-4 частини кожну тушку, все залежить від її величини. Посолити, поперчити, підкислити і викласти на деко.

Моркву почистити, натерти на крупній тертці, додати майонез і видавити часник.

Моркв’яну масу викласти на рибу і в духовці запекти. Випікати хвилин 30 до готовності. Якщо сухувато, можна підлити води на дно.


Готовим со вкусом: рецепт салата с фетой.

Рецепты на праздничный стол - рецепты салатов с фото. Как приготовить летний салат.

торт наполеон фирменный рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter