Риба у масляному соусі із мигдальним горіхом

ДРУГІ СТРАВИ
693 Риба у масляному соусі із мигдальним горіхом
Фото - Риба у масляному соусі із мигдальним горіхом
інгредієнти:
  • Риба (біла, філе) 400 г
  • Перець солодкий (червоний, зелений) 2 шт.
  • Мигдаль (пелюстки) 2 ст.л.
  • Сухарі панірувальні 4 ст.л.
  • Масло вершкове 100 г
  • Сік лимонний 1 ст.л.
  • Вино сухе (біле або червоне) 1 ст.л.
  • Кріп (гілочки) 3 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Паприка солодка (червона, куркума або карі)
  • Сіль

Риба в масляному соусі з мигдальним горіхом інгредієнти 

Вершкове масло кімнатної температури (розм'якшене) добре перемішати із подрібненим кропом і часником, вином, лимонним соком, сіллю.

Риба в масляному соусі з мигдальним горіхом Додати паприку, куркуму або карі, щоб масло набуло більш красивий колір.

фото Риба в масляному соусі з мигдальним горіхом Добре перемішати до однорідного стану.

Таке масло можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику.

Риба в масляному соусі з мигдальним горіхом Риба У вогнетривку тарілку викласти шматочки очищеного салатного перцю.

Риба в масляному соусі з мигдальним горіхом Перець солодкий Зверху шматки рибного філе (можна трохи посолити з двох сторін).

Посипати сухарями (чим більше сухарів - тим більше масляного соусу залишиться на рибку).

Риба в масляному соусі з мигдальним горіхом Мигдаль Зверху викласти ароматне масло і посипати мигдалем.

Риба в масляному соусі з мигдальним горіхом Сухарі панірувальні Запікати в розігрітій духовці 220°C до рум'яної скоринки (близько 20 хвилин).

Час запікання залежить від товщини рибного філе.

 

Рождество рецепты

Рецепты. торт медовик. Домашний торт медовик.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter