Риба у клярі
782
інгредієнти:
- Філе пангасіуса 500 г
- Яйце 3 шт.
- Майонез 1 бан.
- Борошно
- Олія рослинна 300 г
- Сіль
- Приправа для риби
Філе нарізати на дрібні шматочки, посолити, заправити.
Кляр: перемішати яйця, майонез (ложки 3-4), борошно до консистенції сметани.
На вогонь поставити мисочку, нагріти олію.
Шматочки риби опустити у кляр, потім у киплячу олію й обсмажити до золотистого кольору.
Приготовлену рибку викласти на серветку, щоб зайвий жир прибрати. На гарнір відварити картоплю.
Кулинарные рецепты от Tramontina: капуста пелюстка рецепт. Снотворное без рецептов.
Французская десерты рецептыТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Мебель от производителя недорого - страви для святкового столу.
Рецепты Приготовления: мясные салаты с грибами.
http://recepti.biz.ua рецепты салатов мимоза
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі