Риба у кисло-солодкому соусі
- Філе тріски (минтая) 1 кг
- Кляр корейський (крохмаль)
- Цибуля 1 шт.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Приправа китайська "Аджіномото" 1 ст.л.
- Часник 4 зуб.
- Перець мелений
- Оцтова есенція 2 ч.л.
- Цукор 2 ст.л.
- Крохмаль 1 ч.л.
- Олія кунжутна 1 ст.л.
- Вода гаряча 0.5 скл.
Рибу порізати на невеликі порційні шматки, обсушити (не солити, не перчити), в одну тарілку насипати сухий кляр (крохмаль), у глибокій тарілці розвести сухий кляр холодною водою до консистенції густої сметани.
Шматочки риби обваляти у сухому клярі, а потім занурити у розведений кляр.
Обсмажити рибу на розпеченій сковороді із двох сторін на рослинній олії без запаху.
Викласти обсмажену рибу у глибоку посудину.
Соус.
Цибулю дрібно порізати кубиками і злегка спасерувати на сковороді у залишеній після смаження олії (цибуля має стати прозорою).
Змішати в окремій посудині: аджіномото, кунжутну олію, вичавлений часник, перець, кетчуп, соєвий соус, перемішати.
Розвести оцтову есенцію в окропі, додати цукор, розмішати і влити у раніше приготовлену суміш, все добре перемішати.
Вилити суміш у цибулю, довести до кипіння, проварити 2-3 хв.
Поступово ввести розведений крохмаль, постійно помішуючи і стежачи за густотою.
Залити рибу соусом, подати до столу.
Производство карамели пролиновых корпусов конфет. История конфет карамель.
Салат сонечко рецептУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на
Правильне харчування для вагтнихправильне харчування
Как приготовить летний салат: салаты с яблоками рецепты. Готовим со вкусом.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт лаваш на гриле.
Как приготовить вкусный шашлык - приготовление пасты в мультиварке.
Рецепты американской кухни с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты от Tramontina - французские салаты рецепты. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter