Риба у картопляній скоринці
- Риба (філе) 600 г
- Картопля 10 шт.
- Сік лимонний 0.5 шт.
- Спеції
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно 0.5 скл.
- Олія рослинна 0.5 скл.
- Зелень
Філе нарізати шматочками по 2 на порцію, посолити, обсипати спеціями, збризнути лимонним соком і додати 2-3 ст. ложки рослинної олії, перемішати і залишити маринуватися хвилин на 5-20.
Очищену картоплю натерти на крупній тертці, додати борошно, яйця, сіль, різану або суху зелень (кріп + петрушка), перемішати.
Шматки риби обмазати картопляним тістом і смажити в розігрітій олії на середньому вогні, щоб усередині добре просмажити, хвилини 3-4 з кожної сторони.
Страви до святого вечорастрави до святого вечора
recepti.biz Классические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
ТутКулинарные рецепты
Кулинарные рецепты: рецепт торта з чорносливом. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты приготовления блюд: рецепты новогодних блюд с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter