Риба у іспанському стилі
- Філе риби 500 г
- Картопля 500 г
- Часник 3 зуб.
- Лист лавровий 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Томат у власному соку 240 г
- Сік лимонний
- Олія
- Естрагон 2 ч.л.
У сотейник або глибоку сковороду налити оливкову олію, покласти нарізану часточками картоплю, нарізаний скибочками часник, нарізаний смужками перець, лаврове листя, порізані томати (сік не використовувати). Залити овочі лимонним соком, посолити, поперчити і додати 200 мл води, рибного бульйону або білого вина. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні до готовності картоплі (30 хв).
Рибне філе нарізати на шматочки і додати дрібно нарізаний естрагон.
Потім додати нарізану на шматочки рибу з естрагоном, закрити кришкою і тушкувати до готовності риби (10-15 хв), при необхідності досолити і подати до столу.
Рецепт крема для украшения тортаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салат малахитовая шкатулка рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Соус из помидоров и хрена. Соус из хрен томатный.
Tramontina посуда: посуда для квашения капусты. Купить капусту, цены.
Торты без выпечки рецепты из печеньяТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты блюда на рождествоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Способ приготовления блюда из яиц одно. Технология приготовления блюд из яиц.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter