Риба у йогурті

ДРУГІ СТРАВИ
994 Риба у йогурті
Фото - Риба у йогурті
інгредієнти:
  • Філе рибне 1 кг
  • Йогурт натуральний 2 скл.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Вода 4 скл.
  • Помідор 2 шт.
  • Спеції
  • Лимон 1 шт.

Філе риби рясно полити з усіх сторін лимонним соком, посипати сіллю і залишити маринуватися на час приготування іншого.

У першій тарілці змішати 3 ч. л. насіння коріандру і 1,5 ч. л. насіння кмину.

Нагріти сковорідку суху, висипати у неї вміст першої тарілки і час від часу струшувати сковороду, смажити, доки проявиться аромат, а насіння кмину стане коричневим.

У другій тарілці змішати 5-6 зубочків часнику, мелений імбир (2 ч. л.), 1 ч. л. куркуми, 2 ч. л. меленої гірчиці, 2 ч. л. паприки меленої .

Увесь вміст другої тарілки помістити у блендер + 1 скл. води і збити в пюре. Потім додати обсмажений вміст першої тарілки і знову добре змолоти. Відставити у сторону.

У третю тарілку покласти пажитник (1 ч. л.), кориці 0,5 ч. л., кардамону 10 стручків, гвоздики 6шт., нарізану не дуже дрібно цибулю.

Риба в йогурті Вода У чавунний казанок (або сковорідку) налити 100 г олії і добре нагріти. У нагріту олію покласти пажитник, корицю і кардамон. Не пізніше, ніж за 30 секунд покласти гвоздику. Ще максимум 10 секунд і покласти цибулю, і все добре змішати, щоб приправи перестали б смажитися.

Риба в йогурті Помідор Потім влити із блендера пюре приправ, вогонь зменшити до середнього і все помішуючи смажити, доки вода не википить. "Каша" із приправ зробиться дуже густою, почне виділятися олія. Смажити все ще пару хвилин, тепер уже все помішуючи постійно. Додати ще близько чотирьох ложок води, дати їй википіти знову, і тоді влити три склянки води, дати закипіти і варити на слабкому вогні близько десяти хвилин.

Риба в йогурті Спеції Дві склянки йогурту добре збити. Якщо йогурт не жирний, щоб при варінні не згорнувся, додати 3 ч. л. борошна (або крохмалю) і добре перемішати, щоб не було грудочок.

Риба в йогурті Лимон Через 10 хвилин вогонь зменшити до найменшого, влити йогурт, постійно помішуючи. Так помішувати близько 3 хвилин, потім додати порізані кубиками помідори (попередньо їх обшпарити і зняти шкірку), 1,5 ч. л. цукру і сіль. Трохи проварити усе, помішуючи.

Риба в йогурті Масло рослинне Далі викласти у соус рибу. Усе гріти на повільному вогні, періодично помішуючи, до готовності риби. Тільки обережно, щоб рибка не розпалася.

Риба в йогурті Потім перекласти рибу у каструлю і залити зверху соусом.

Рецепты быстрой и вкусной диеты - салаты новинки рецепты. Готовим со вкусом.

Рецепты даши малаховойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Итальянская коллекция - рецепты индийской кухни. Рецепты С Фото на любой вкус.

Все виды салатов из яблок http://recepti.biz.ua

рецепты салатов с каперсами

Рецепт: Майонез домашнийРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter