Риба у гарбузово-томатній "шубі"

ДРУГІ СТРАВИ
632 Риба у гарбузово-томатній "шубі"
Фото - Риба у гарбузово-томатній
інгредієнти:
  • Риба біла (палтус) 500 г
  • Часник 2 зуб.
  • Гарбуз 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія оливкова 6 ст.л.
  • Помідор 400 г
  • Вино червоне сухе 100 мл
  • Сік лимона
  • Бульйон овочевий 100 мл
  • Сир твердий (тертий) 100 г
  • Сіль, перець
  • Зелень

Риба в гарбузово-томатної Цибулю і часник очистити, нарізати дрібно і обсмажити до м'якості у половині оливкової олії.

Нарізати помідори середніми шматочками, додати помідор до цибулі, перемішати і влити червоне вино.

Добре посолити, накрити кришкою і тушкувати 15 хвилин.

Риба в гарбузово-томатної В іншій посудині на олії обсмажити шматочки гарбуза 5 хвилин, залити бульйоном, закрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.

 

фото Риба в гарбузово-томатної

У соус додати дрібно нарізану зелень (кріп і петрушка) і добре поперчити.

Риба в гарбузово-томатної Духовку увімкнути на 200°С.

Рибне філе посолити, скропити лимонним соком і укласти у форму.

На рибу викласти гарбуз.

Усе залити томатно-винним соусом і засипати тертим сиром.

Риба в гарбузово-томатної Запікати при 200°С 15-20 хвилин.

До такої рибі добре підійде зелений салат і рис.

Риба в гарбузово-томатної  

Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата с каперсами. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты

Кулинария Рыбный салат здесь

Салат с курицейМясных, фруктовых и экзотических салатов

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салатов с фото. Готовим со вкусом.

www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты

Блюда Украинской кухни с фото. Лучшие рестораны Киева Украинская кухня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter