Риба у гарбузово-томатній "шубі"
- Риба біла (палтус) 500 г
- Часник 2 зуб.
- Гарбуз 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія оливкова 6 ст.л.
- Помідор 400 г
- Вино червоне сухе 100 мл
- Сік лимона
- Бульйон овочевий 100 мл
- Сир твердий (тертий) 100 г
- Сіль, перець
- Зелень
Цибулю і часник очистити, нарізати дрібно і обсмажити до м'якості у половині оливкової олії.
Нарізати помідори середніми шматочками, додати помідор до цибулі, перемішати і влити червоне вино.
Добре посолити, накрити кришкою і тушкувати 15 хвилин.
В іншій посудині на олії обсмажити шматочки гарбуза 5 хвилин, залити бульйоном, закрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.
У соус додати дрібно нарізану зелень (кріп і петрушка) і добре поперчити.
Духовку увімкнути на 200°С.
Рибне філе посолити, скропити лимонним соком і укласти у форму.
На рибу викласти гарбуз.
Усе залити томатно-винним соусом і засипати тертим сиром.
Запікати при 200°С 15-20 хвилин.
До такої рибі добре підійде зелений салат і рис.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата с каперсами. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Кулинария Рыбный салат здесь
Салат с курицейМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салатов с фото. Готовим со вкусом.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Блюда Украинской кухни с фото. Лучшие рестораны Киева Украинская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter