Риба у фользі під цибулею
 
		
				
				
				
				
		
- Приправа (для риби) 2 ст.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Хмелі-сунелі 1 ч.л.
- Риба (філе гольця) 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Лимон 0.5 шт.
 Філе гольця розморозити, злити воду, нарізати на великі порційні шматки.
 Філе гольця розморозити, злити воду, нарізати на великі порційні шматки.
 На деко розкласти фольгу необхідного розміру.
 На деко розкласти фольгу необхідного розміру.
 Розкласти шматки риби щільно один до одного по центру фольги. Рясно і рівномірно посипати приправою для риби. Можна втерти приправу для кращого ефекту.
 Розкласти шматки риби щільно один до одного по центру фольги. Рясно і рівномірно посипати приправою для риби. Можна втерти приправу для кращого ефекту.
 Нарізати цибулю не товстими і не тонкими кільцями.
 Нарізати цибулю не товстими і не тонкими кільцями.
 Нарізати лимон на півкільця тонко.
 Нарізати лимон на півкільця тонко.
 Укласти лимон на шматки риби рівномірно.
 Укласти лимон на шматки риби рівномірно.
 Розкласти кільця цибулі поверх риби і лимона, розділивши трохи кільця між собою. Надлишок цибулі розкласти по краях шматків щільно до риби. Обережно посолити цибулю. Приправити цибулю приправою хмелі-сунелі.
 Розкласти кільця цибулі поверх риби і лимона, розділивши трохи кільця між собою. Надлишок цибулі розкласти по краях шматків щільно до риби. Обережно посолити цибулю. Приправити цибулю приправою хмелі-сунелі.
 Покрити масу другим шаром фольги (зручно просто перегнути навпіл).
 Покрити масу другим шаром фольги (зручно просто перегнути навпіл).
 Загнути краї фольги наверх, закручуючи їх - так рідина не буде витікати на деко.
 Загнути краї фольги наверх, закручуючи їх - так рідина не буде витікати на деко.
 Прим’яти фольгу, притуляючи її до маси зсередини (так риба буде готуватися у своєму соку і добре запечеться від розпеченої фольги). Стежити, щоб кути не залишалися порожніми - загнути їх - щоб у них не накопичувався сік. Фольгу бажано проколоти у кількох місцях зверху для можливості виходу пари.
 Прим’яти фольгу, притуляючи її до маси зсередини (так риба буде готуватися у своєму соку і добре запечеться від розпеченої фольги). Стежити, щоб кути не залишалися порожніми - загнути їх - щоб у них не накопичувався сік. Фольгу бажано проколоти у кількох місцях зверху для можливості виходу пари.
Якщо час дозволяє - краще дати рибі помаринуватися у такому вигляді хвилин 20-30.
 Запікати у духовці на вогні 160 градусів, включивши підігрів зверху і знизу, а також конвекцію - 20 хвилин.
 Запікати у духовці на вогні 160 градусів, включивши підігрів зверху і знизу, а також конвекцію - 20 хвилин.
Приготовлену рибу за допомогою прихваток у фользі помістити у глибоку посудину, зірвати верхній шар фольги, загнути краї. Подавати на стіл у такому вигляді.
Cамостійно, з овочевим салатом або відвареним рисом.
Салат из минтая с брокколи и тофу. Салат со стручковым горохом и брокколи.
http://recepti.biz.ua новогодние рецепты праздничных блюд
Рецепты для пароварки, вкусно - рецепты салатов с языком с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Кулинарные блюда для худеющих: приготовление блюд в микроволновке рецепты. Мультиварка Philips.
recepti.biz Рецепты пирогов к празднику! Тысячи оригинальных блюд с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

