Риба у фользі під цибулею
- Приправа (для риби) 2 ст.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Хмелі-сунелі 1 ч.л.
- Риба (філе гольця) 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Лимон 0.5 шт.
Філе гольця розморозити, злити воду, нарізати на великі порційні шматки.
На деко розкласти фольгу необхідного розміру.
Розкласти шматки риби щільно один до одного по центру фольги. Рясно і рівномірно посипати приправою для риби. Можна втерти приправу для кращого ефекту.
Нарізати цибулю не товстими і не тонкими кільцями.
Нарізати лимон на півкільця тонко.
Укласти лимон на шматки риби рівномірно.
Розкласти кільця цибулі поверх риби і лимона, розділивши трохи кільця між собою. Надлишок цибулі розкласти по краях шматків щільно до риби. Обережно посолити цибулю. Приправити цибулю приправою хмелі-сунелі.
Покрити масу другим шаром фольги (зручно просто перегнути навпіл).
Загнути краї фольги наверх, закручуючи їх - так рідина не буде витікати на деко.
Прим’яти фольгу, притуляючи її до маси зсередини (так риба буде готуватися у своєму соку і добре запечеться від розпеченої фольги). Стежити, щоб кути не залишалися порожніми - загнути їх - щоб у них не накопичувався сік. Фольгу бажано проколоти у кількох місцях зверху для можливості виходу пари.
Якщо час дозволяє - краще дати рибі помаринуватися у такому вигляді хвилин 20-30.
Запікати у духовці на вогні 160 градусів, включивши підігрів зверху і знизу, а також конвекцію - 20 хвилин.
Приготовлену рибу за допомогою прихваток у фользі помістити у глибоку посудину, зірвати верхній шар фольги, загнути краї. Подавати на стіл у такому вигляді.
Cамостійно, з овочевим салатом або відвареним рисом.
Салат из минтая с брокколи и тофу. Салат со стручковым горохом и брокколи.
http://recepti.biz.ua новогодние рецепты праздничных блюд
Рецепты для пароварки, вкусно - рецепты салатов с языком с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Кулинарные блюда для худеющих: приготовление блюд в микроволновке рецепты. Мультиварка Philips.
recepti.biz Рецепты пирогов к празднику! Тысячи оригинальных блюд с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter