Риба у духовці
621
інгредієнти:
- Рибa 1 шт.
- Лимон
- Цибуля ріпчаста
- Помідор
- Кінзa
- Часник
- Перець чилі
- Сіль
- Олія рослинна
Рибку очистити, помити і втерти спеції і сіль як зсередини так і зовні.
Часник, кінзу нарізати дрібно. Помідори, цибулю, лимон, перець - нарізати кільцями. Всі овочі змішати з олією і трохи присолити.
Рибку укласти на фольгу і нафарширувати приготовленим салатом. Також салат покласти і під рибку і зверху, після чого закрити і закріпити фольгу, покласти на лист і поставити у духовку на 1 годину або 40 хв, в залежності від виду рибки.
Кулинарные рецепты от Tramontina: вкусные рецепты с фото на пасху. Как приготовить летний салат.
Как приготовить летний салат - рецепты салата с морепродуктами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі