Риба у червоному маринаді
- Риба 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сік томатний 3 скл.
- Сіль 2 ч.л.
- Цукор-пісок 2 ст.л.
- Оцет (6%) 80 мл
- Перець чорний мелений
- Гвоздика (мелена)
Рибу нарізати широкими шматками, обрізавши плавники. Уздовж хребта розділити на дві частини.
Шматочки риби злегка посолити, обваляти в борошні й обсмажити.
Цибулю порізати півкільцями і на невеликому вогні, помішуючи, довести до золотистого стану.
У томатний сік додати сіль, цукор, оцет, мелений чорний перець, дрібку меленої гвоздики. Вилити на цибулю, довести до кипіння і проварити 1-2 хвилини.
Рибу скласти у каструлю: шар риби, шар маринаду з цибулею і т. д. Всі шматочки риби повинні бути в маринаді. Довести до кипіння, як закипить - вимкнути. Трохи настояти.
Изящные канапе и закуски для: мясные блюда для фуршета.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты пляцков с фото.
Рецепты даши малаховойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter