Риба у білому вині із квасолею
- Кріп 0.5 пуч.
- Петрушка 0.5 пуч.
- Квасоля (біла консервована) 1 бан.
- Спеції (для риби)
- Сіль
- Вино сухе біле 200 мл
- Олія рослинна (масло вершкове) 2 ст.л.
- Риба 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 3 шт.
Розморозити, нарізати на шматочки і обсипати сіллю і приправами рибу. Залишити маринуватися на 30 хвилин у холодильнику.
Потім у глибоку, з подвійним дном каструлю налити олії. Укласти шматочки риби.
Цибулю нарізати півкільцями. Чим тонше, тим краще. Укласти поверх риби і присипати трохи зірою.
Нарізати помідори тонкими невеликими шматочками. Укласти помідори на цибулю. Якщо немає свіжих помідорів, то можна використовувати консервовані помідори у томатному соку. Тільки їх треба пом'яти руками над цибулею. Шкірку не використовувати.
Зелень петрушки і кропу подрібнити і посипати помідори. Злегка посолити.
Якщо помідори із банки, то солити не треба.
Останнім шаром буде консервована біла квасоля. Рідину з банки потрібно попередньо злити.
Якщо використовувати суху квасолю, то її спочатку треба вимочити у воді 2 години, а потім відварити у солоній воді до готовності.
Залити шари білим сухим вином. Поставити каструлю на вогонь.
Довести до кипіння і 10 хвилин варити на помірному вогні. Переконавшись, що соус закипів, зменшити вогонь і дати страві дійти до готовності ще 20 хвилин. Кришку при цьому не відкривати. Слідкувати, щоб соус не вирував.
Рожденный во Франции. Рецепт Юлии Высоцкой. Изысканный каштановый пирог по рецепту Юлии Высоцкой.
Закупка рецепты - новогодние рецепты закусок. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт пампушек с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter