Риба у білому маринаді
- Риба (сазан, судак, сом, короп) 1 кг
- Морква 1 шт.
- Селера коренева 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вода 1 л
- Лавровий лист 2 шт.
- Гвоздика 8 шт.
- Перець чорний горошком 12 шт.
- Сіль 1 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Оцет столовий 200 мл
Рибу очистити від луски, випатрати, розрізати на порційні шматки, посолити, обваляти в борошні.
Обсмажити на сковороді. Не пересмажувати.
Порізати цибулю півкільцями, моркву і білий корінь кружечками або напівкружечками.
Обсмажити цибулю, а потім додати коріння. Обсмажувати на невеликому вогні, до готовності, злегка підсолити.
Рибу скласти у каструлю, пересипаючи корінням. Приготувати маринад: на 1 літр води по 1 ст. л. солі і цукру, лавровий лист, гвоздику, перець горошком. Маринад прокип'ятити хвилину, обережно додати 180-200 г 6% оцту.
Залити рибу маринадом так, щоб він тільки покрив рибу (максимум на півсантиметра зверху). Риба не повинна плавати в маринаді. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння і прокип'ятити 1-2 хвилини. Коли охолоне, поставити в холодильник на 10-12 годин.
Потрясающе вкусный салат - салаты с семечками подсолнуха. Приготовьте полезные салаты.
Кулинария блюда из печени свинойЗакуски, первые и вторые блюда, сладости, консервирование и пр
Настоящий суп харчо с фото - рецепт приготовления мяса дикого кабана. Осетинские пироги на заказ.
Мимоза салат с сыром и масломКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Чашка эспрессо объемэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter