Риба у банці
- Риба (жирна) 800 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна 5 ст.л.
- Сіль
- Приправа
- Лимон (сік) 1 шт.
Моркву натерти на тертці, цибулю нарізати на невеликі кубики. Рибу - на невеликі шматки шириною 3-4 см.
Із лимона вичавити сік, змішати із сіллю і перцем. Залити цією сумішшю рибу, залишити на час приготування інших продуктів. На сковороді розігріти олію, обсмажити цибулю 2-3 хвилини. Додати до цибулі натерту моркву, смажити ще 5-7 хвилин.
Поставити на вогонь велику каструлю з водою, перевірити, щоб вода, коли поставити банку, закрила її за «плічки» або хоча б закрила її вміст. У чисту банку викласти половину засмажки з моркви з цибулею, потім шар риби, зверху - знову морква з цибулею. Залити все маринадом, що залишився від риби, і додати 2 столові ложки рослинної олії.
Коли вода в каструлі трохи нагріється, поставити в неї наповнену банку (на дно покласти складений рушник, марлю - будь-яку тканину, щоб банка не лопнула). Накрити кришкою - скляною або металевою. Готувати 20 хвилин після того, як вода в каструлі закипить.
Лазанья со шпинатом и творогом рецептлазанья со шпинатом
recepti.biz.uaУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Арахисовое масло фотоМасло подсолнечное, оливковое, кукурузное и другие заказать с доставкой
Рецепты в постРецепты постных блюд. Деяния Святых отцов, посвященных посту
Салат радичио рецептыКулинарные рецепты
Вкусные салаты и очень нежные: сайт кулинарный. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter