Риба тушкована з овочами
- Риба 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Буряк 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Горошок зелений (заморожений)
- Картопля 8 шт.
- Сметана 1 скл.
Нарізати тонкими пластинками буряк і моркву, цибулю півкільцями, рибу порційними шматками.
Викласти у форму (сковороду, сотейник, каструлю з товстим дном) шар буряків, моркви, посолити, потім рибу, у проміжках між рибою - цибулю, горошок, посолити, додати спеції, влити олію, 50 г води і сметану (якщо риба жирна - то сметану взяти нежирну або кефір). Накрити кришкою і поставити в розігріту близько 200 градусів духовку на 40 хв.
Картоплю порізати соломкою, обсмажити окремо.
Коли риба буде майже готова - висипати до неї картоплю і ще тушкувати 5 хв (або можна на сковороду з картоплею, коли вона вже підсмажиться, влити соус, взятий з риби і тушкувати в ньому картоплю 2-3 хв).
Викласти на тарілку овочі і рибу, посипати зеленню.
Поилки для домашней птицы: салати з копченою куркою.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты первых блюд с фото. Рецепты для гурманов от Лефкадии.
recepti.biz.uaПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Супер вкусные салаты рецепты. Рецепт вкусного грибного салата.
Рецепты крема для торта медовик recepti.biz.ua
Мини печенье барни с какого возрастаДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Апельсиновый салат с Курицей - рецепты с филе курицы с фото. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter