Риба тушкована з овочами
582
інгредієнти:
- Філе тріски
- Цибуля зелена (біла частина)
- Помідор 3 шт.
- Перець чорний
- Сіль
- Олія 50 г
- Вино 150 г
Розморозити філе на повітрі. Нарізати косим зрізом на шматочки по 2-3 см.
Цибулю дрібно нарізати.
Помідори нарізати на дольки і обсмажити на олії.
У каструльку покласти рибку, додати зелень і помідори + перець, сіль.
Додати 50 г олії і на малому вогні прогріти цю суміш.
Додати 150 г вина і продовжувати тушкувати до готовності.
При подачі додати нарізану цибулю і помідор, розрізаний на 4 частини.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты из редьки.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі