Риба тушкована з овочами

ДРУГІ СТРАВИ
571 Риба тушкована з овочами
Фото - Риба тушкована з овочами
інгредієнти:
  • Філе тріски
  • Цибуля зелена (біла частина)
  • Помідор 3 шт.
  • Перець чорний
  • Сіль
  • Олія 50 г
  • Вино 150 г

Розморозити філе на повітрі. Нарізати косим зрізом на шматочки по 2-3 см.

Цибулю дрібно нарізати.

Помідори нарізати на дольки і обсмажити на олії.

У каструльку покласти рибку, додати зелень і помідори + перець, сіль.

Додати 50 г олії і на малому вогні прогріти цю суміш.

Додати 150 г вина і продовжувати тушкувати до готовності.

При подачі додати нарізану цибулю і помідор, розрізаний на 4 частини.

 

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты из редьки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter