Риба тушкована з морквою та цибулею
- Риба (філе, пікша, тріска, минтай) 0.5 кг
- Морква 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 0.1 кг
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Сіль, перець
- Зелень
Рибу розморозити і обробити на шматочки.
Цибулю очистити, нарізати півкільцями і обсмажити на олії у сковороді.
Моркву очистити, натерти на тертці (для корейської моркви) і додати на сковороду до обсмаженої цибулі, злегка посолити, смажити 2-3 хвилини до фарбування олії в помаранчевий колір.
Зверху на моркву покласти оброблену рибу, посолити, зменшити вогонь до мінімуму, закрити кришкою хвилин на п'ять.
Якщо через 5 хв риба не дала сік, додати півсклянки кип'яченої води і тушкувати щe 5 хвилин, потім додати перець чорний і зелень. Перед гарячою подачею на моркву можна зверху потерти сир, при холодній - зверху майонез. І як прикраса свіжий огірок.
Постный рецепт Рождество. Рецепты к Новому году и Рождеству.
Куриная печень рецепты. Печень рецепты приготовления.
Салат из картошки моркови и яицИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Польские столы стулья для кухни. Польские кухни.
Как приготовить вкусный шашлык: мимоза салат. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter