Риба тушкована з морквою та цибулею

ДРУГІ СТРАВИ
1364 Риба тушкована з морквою та цибулею
Фото - Риба тушкована з морквою та цибулею
інгредієнти:
  • Риба (філе, пікша, тріска, минтай) 0.5 кг
  • Морква 0.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 0.1 кг
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Сіль, перець
  • Зелень

Рибу розморозити і обробити на шматочки.

Цибулю очистити, нарізати півкільцями і обсмажити на олії у сковороді.

Моркву очистити, натерти на тертці (для корейської моркви) і додати на сковороду до обсмаженої цибулі, злегка посолити, смажити 2-3 хвилини до фарбування олії в помаранчевий колір.

Зверху на моркву покласти оброблену рибу, посолити, зменшити вогонь до мінімуму, закрити кришкою хвилин на п'ять.

Якщо через 5 хв риба не дала сік, додати півсклянки кип'яченої води і тушкувати щe 5 хвилин, потім додати перець чорний і зелень. Перед гарячою подачею на моркву можна зверху потерти сир, при холодній - зверху майонез. І як прикраса свіжий огірок.

 

Постный рецепт Рождество. Рецепты к Новому году и Рождеству.

Куриная печень рецепты. Печень рецепты приготовления.

Салат из картошки моркови и яицИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Польские столы стулья для кухни. Польские кухни.

фото тортики

Как приготовить вкусный шашлык: мимоза салат. Рецепты салатов на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter