Риба, тушкована у білому вині із білою квасолею
798
інгредієнти:
- Короп (свіжий) 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Помідор 3 шт.
- Квасоля (консервована) 2 бан.
- Зелень кропу 1 пуч.
- Зелень петрушки (сушена)
- Перець стручковий (гіркий) 1 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Вино (біле сухе) 200 г
- Часник 5 зуб.
- Сіль
- Перець чорний
Рибу почистити, обробити на порційні шматки.
У глибокій і широкій сковороді розтопити вершкове масло.
Покласти рибу, посолити, поперчити.
Поверх риби покласти цибулю.
Помідори (посолити).
Зелень з часником.
Квасоля.
Посолити, поперчити, залити вином.
Поставити сковороду на великий вогонь, дати закипіти, і залишити кипіти 10 хвилин. Закрити кришкою, поставити мінімальний вогонь, і довести до готовності ще 20-30 хвилин.
Рибу подавати із соусом, що утворився і овочами.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные блоги. Возможность добавлять свои рецепты, новости и статьи
Рецепт салата из языка с грибами recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua тирамису рецепт юлии высоцкой
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі