Риба, тушкована у білому вині із білою квасолею

ДРУГІ СТРАВИ
811 Риба, тушкована у білому вині із білою квасолею
Фото - Риба, тушкована у білому вині із білою квасолею
інгредієнти:
  • Короп (свіжий) 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Помідор 3 шт.
  • Квасоля (консервована) 2 бан.
  • Зелень кропу 1 пуч.
  • Зелень петрушки (сушена)
  • Перець стручковий (гіркий) 1 шт.
  • Масло вершкове 50 г
  • Вино (біле сухе) 200 г
  • Часник 5 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний

Рибу почистити, обробити на порційні шматки.

Риба, тушкована в білому вині з білою квасолею інгредієнти У глибокій і широкій сковороді розтопити вершкове масло.

Риба, тушкована в білому вині з білою квасолею Покласти рибу, посолити, поперчити.

фото Риба, тушкована в білому вині з білою квасолею Поверх риби покласти цибулю.

Риба, тушкована в білому вині з білою квасолею Карп Помідори (посолити).

Риба, тушкована в білому вині з білою квасолею Цибуля ріпчаста Зелень з часником.

Риба, тушкована в білому вині з білою квасолею Помідор Квасоля.

Риба, тушкована в білому вині з білою квасолею Квасоля Посолити, поперчити, залити вином.

Риба, тушкована в білому вині з білою квасолею Зелень кропу Поставити сковороду на великий вогонь, дати закипіти, і залишити кипіти 10 хвилин. Закрити кришкою, поставити мінімальний вогонь, і довести до готовності ще 20-30 хвилин.

Рибу подавати із соусом, що утворився і овочами.

Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные блоги. Возможность добавлять свои рецепты, новости и статьи

Рецепт салата из языка с грибами recepti.biz.ua

www.recepti.biz.ua тирамису рецепт юлии высоцкой

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter