Риба, тушкована по-волзьки
- Філе риби (судак, палтус) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яблуко кисло-солодке 6 шт.
- Лимон 1 шт.
- Вино біле сухе 1.5 скл.
- Масло вершкове 30 г
- Сіль
- Перець
Підготовлене рибне філе нарізати на шматочки, обсушити, посолити. Натерти на тертці цедру лимона, віджати із лимона сік і окропити ним рибне філе.
Цибулю, яблука дрібно нарізати і злегка обсмажити на вершковому маслі. У посудину, де обсмажувалися цибуля та яблука, влити вино і дати трохи настоятися.
У змащену маслом форму, викласти суміш цибулі із яблуками, поперчити, посолити, зверху покласти рибу, залити вином, обсипати тертою цедрою лимона. Накрити форму кришкою і поставити в розігріту духовку на 25-30 хвилин.
Готову рибу викласти на тарілку, облити сумішшю, в якій вона тушкувалась, прикрасити зеленню.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта киевский. Воздушный торт с малиной.
Французская кухня рецепты с фото в домашнихПитомник французских бульдогов
Праздничные Рецепты на любой вкус: новогодний кекс рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter