Риба, тушкована по-волзьки

ДРУГІ СТРАВИ
638 Риба, тушкована по-волзьки
Фото - Риба, тушкована по-волзьки
інгредієнти:
  • Філе риби (судак, палтус) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Яблуко кисло-солодке 6 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Вино біле сухе 1.5 скл.
  • Масло вершкове 30 г
  • Сіль
  • Перець

Підготовлене рибне філе нарізати на шматочки, обсушити, посолити. Натерти на тертці цедру лимона, віджати із лимона сік і окропити ним рибне філе.

Цибулю, яблука дрібно нарізати і злегка обсмажити на вершковому маслі. У посудину, де обсмажувалися цибуля та яблука, влити вино і дати трохи настоятися.

У змащену маслом форму, викласти суміш цибулі із яблуками, поперчити, посолити, зверху покласти рибу, залити вином, обсипати тертою цедрою лимона. Накрити форму кришкою і поставити в розігріту духовку на 25-30 хвилин.

Готову рибу викласти на тарілку, облити сумішшю, в якій вона тушкувалась, прикрасити зеленню.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта киевский. Воздушный торт с малиной.

Французская кухня рецепты с фото в домашнихПитомник французских бульдогов

Праздничные Рецепты на любой вкус: новогодний кекс рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter