Риба тушкована із овочами
- Філе тріски
- Цибуля зелена (біла частина)
- Помідор 3 шт.
- Перець чорний
- Сіль
- Олія рослинна 50 мл
- Вино біле сухе 150 мл
- Зелень (петрушка, кінза)
Розморозити філе на повітрі. Нарізати косим зрізом на шматочки по 2-3 см.
Цибулю дрібно нарізати (частину відкласти).
Помідори нарізати на дольки і обсмажити на олії.
У каструльку покласти рибу, додати зелень і помідори + перець, сіль.
Додати 50 г олії і на малому вогні прогріти цю суміш.
Додати 150 г вина і тушкувати до готовності.
При подачі додати різану цибулю і помідор - розрізаний на 4 частини.
recepti.biz Изготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Рецепты украшения для тортовКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Вкуснейшие рецепты тут: рецепт фасолевого торта.
Вкуснейшие рецепты тут - рецепты торт киевский. Осетинские пироги на заказ.
Рецепт простого вкусного салата. Рецепты самых вкусных и необычных салатов.
Морепродукты салаты рецепты. Подкиньте рецепт салата с морепродуктами.
Итальянская кухня в Петербурге - украинская кухня.
Салат мимоза приготовить. Мимоза салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter