Риба, тушкована із грибами
1600
інгредієнти:
- Філе рибне (хек, тріска, минтай)
- Гриби
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Майонез
- Сіль
- Перець
Рибку порізати на шматочки, посолити і обсмажити у борошні із двох сторін до золотистого кольору.
Морквину натерти, спасерувати.
Цибулю нарізати кубиками, теж спасерувати.
Грибои обсмажити на сковорідці, додавши сіль і перець.
Скласти у казанок шарами.
1 шар - морква.
2 - риба.
3 - майонез.
4 - цибуля.
5 - морква.
6 - гриби.
7 - майонез.
Потім знову повторити шари.
Додати трохи води і тушкувати хвилин 20.
Рецепты салатов из морепродуктов. Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты.
Рецепт салата мимоза с сыром. Салат мимоза рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі