Риба судак

ДРУГІ СТРАВИ
819 Риба судак
Фото - Риба судак
інгредієнти:
  • Риба (філе судака) 8 шт.
  • Картопля 4 шт.
  • Помідор (червоний) 2 шт.
  • Сало (шпик) 150 г
  • Олія оливкова 4 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Бульйон (грибний) 100 мл
  • Розсіл (огірковий) 2 скл.

Риба Обробити рибку на філе. Порізати на порційні шматочки. Укласти філе в каструлю і залити огірковим розсолом. Поставити в холодильник на 2 години (можна на ніч). Відварити картоплю в мундирах. У воду додати 3-4 столові ложки солі. Відварену картоплю злегка остудити і очистити. Помідори помити, цибулю ріпчасту очистити. Нарізати помідори кружечками, цибулю півкільцями. Сало дрібно кубиками нарізати - для підкладки у фользі. Увімкнути духовку і нагріти до 180 градусів. Нарізати фольгу рівними квадратами. На фольгу налити кілька крапель оливкової олії. Укласти спочатку сало (чайну ложку), потім нарізану кубиками картоплю, цибулю, зверху філе судака, потім помідорний кружечок. Почати закривати вузлик із фольги і перед остаточним замуровуванням влити ложечку грибного бульйону. Поставити в духовку. Через 25-30 хвилин вимкнути духовку і залишити на 10-15 хвилин. Потім акуратно вийняти готову рибу. Можна подавати зі спеціями, корейською морквою, соєвим соусом.

мясные блюда для фуршета

Авокадо салат рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты салата с языком recepti.biz.ua

Рецепты едим дома с юлией высоцкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Салаты рецепты: салаты с фото. Срочное фото. Срочная полиграфия.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter