Риба, смажена з пікантним соусом
- Риба 4 шт.
- Овочі (асорті)
- Олія рослинна
- Імбир (корінь) 1 шт.
- Перець гострий 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Цибуля зелена 3 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Соєвий соус 130 г
- Оцет рисовий 40 г
- Цукор коричневий (мед) 3 ст.л.
- Борошно 2 скл.
- Зелень
Рибу почистити і нанести 3-4 розрізи з двох сторін. Розрізи повинні бути нанесені як би злегка уздовж, скропити соком лимона і посолити.
Нарізати овочі тонкою соломкою.
У ємність налити олію, приблизно 2-3 см глибиною, нагріти.
У борошно додати сіль і трохи білого перцю, ретельно обдати рибу, так щоб борошно було всюди.
Почати смажити рибу з живота, а потім і з кожного боку, до коричневого кольору.
На окремій сковорідці нагріти трохи олії, додати нарізані овочі, смажити кілька хвилин.
Додати соєвий соус, оцет, цукор і трохи води, проварити 5-6 хвилин.
Полити готовим соусом рибу і посипати зеленню.
Торты без выпечки рецептыВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
Вкусные рецепты с фото на пасхуПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Самые оригинальные и вкусные рецепты салатов. Рецепт вкусного салата форум.
Рецепты салат с морепродуктамиКулинарные рецепты
Подкиньте рецепт салата с морепродуктамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter