Риба, смажена з пікантним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
622 Риба, смажена з пікантним соусом
Фото - Риба, смажена з пікантним соусом
інгредієнти:
  • Риба 4 шт.
  • Овочі (асорті)
  • Олія рослинна
  • Імбир (корінь) 1 шт.
  • Перець гострий 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Цибуля зелена 3 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Соєвий соус 130 г
  • Оцет рисовий 40 г
  • Цукор коричневий (мед) 3 ст.л.
  • Борошно 2 скл.
  • Зелень

 

 

Рибу почистити і нанести 3-4 розрізи з двох сторін. Розрізи повинні бути нанесені як би злегка уздовж, скропити соком лимона і посолити.

Нарізати овочі тонкою соломкою.

У ємність налити олію, приблизно 2-3 см глибиною, нагріти.

У борошно додати сіль і трохи білого перцю, ретельно обдати рибу, так щоб борошно було всюди.

Почати смажити рибу з живота, а потім і з кожного боку, до коричневого кольору.

На окремій сковорідці нагріти трохи олії, додати нарізані овочі, смажити кілька хвилин.

Додати соєвий соус, оцет, цукор і трохи води, проварити 5-6 хвилин.

Полити готовим соусом рибу і посипати зеленню.


Торты без выпечки рецептыВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического

Вкусные рецепты с фото на пасхуПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты

Самые оригинальные и вкусные рецепты салатов. Рецепт вкусного салата форум.

Рецепты салат с морепродуктамиКулинарные рецепты

Подкиньте рецепт салата с морепродуктамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter