Риба смажена в сирному клярі
1127
інгредієнти:
- Риба (філе) 1 кг
- Сир твердий 200 г
- Яйце 3 шт.
- Приправа
- Сіль
- Олія рослинна
Філе будь-якої риби нарізати, вимити, обсушити.
Приготувати кляр: сир натерти на дрібній тертці й змішати зі збитими яйцями, посолити і приправити.
Розігріти гарно олію на сковороді.
Умочити рибу в кляр і смажити з двох боків до готовності.
Мясные салаты с фотографиямиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Торт грильяжный бккСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Рецепт Яблочного штруделя из Песочного теста. Как готовить Яблочный штрудель.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі