Риба, смажена у клярі
771
інгредієнти:
- Філе риби (тілапія) 500 г
- Приправа (до риби)
- Олія рослинна
- Яйце 3 шт.
- Борошно пшеничне 200 г
- Молоко 200 мл
Рибу порізати невеликими шматочками.
Посолити, поперчити, додати спеції і залишити на 30 хвилин.
Кляр. Яйця збити із сіллю.
Додати молоко, перемішати. Додати борошно, добре перемішати.
Гарно збити.
Шматочки риби вмочити у кляр.
Смажити у великій кількості розігрітої олії з двох сторін до золотистої скоринки.
На гарнір приготувати картопляне пюре із зеленню і свіжими овочами.
Рецепт торта Киевский. Торт Киевский рецепт из 4 яиц.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата вкуснятина.
Рецепты для пекарни - рецепты салатов с омлетом.
Рецепт царской пасхи. Стародавний рецепт пасхи.
Осетинские пироги Три Пирога: песочный пирог с яблоками. Фетучини в домашних условиях.
Торт медовик трех дневный. Фото торт медовик.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі