Риба "ропі" у соусі із морепродуктів
- Риба 6 шт.
- Борошно 150 г
- Олія оливкова 100 мл
- Креветки (очищені) 200 г
- Молюски (дрібні альмехас) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Петрушка (зелень) 2 пуч.
- Вино біле десертне (виноградне) 1 скл.
- Спеції (сіль, перець, лавровий лист)
Приготувати міцний рибний бульйон. Голова ропі ідеально підходить. Рибу нарізати на порційні шматки, запанірувати у борошні, злегка обсмажити на олії і скласти у глибокий лоток.
Соус: дрібно нарізану цибулю обсмажити до м'якості, додати 50 г борошна, смажити до золотистого кольору. Тонкою цівкою влити 1 л бульйону, безперервно помішуючи, варити до загустіння. Додати вино, жменю дрібно порізаної зелені петрушки, креветки і черепашки. Готовим соусом залити рибу і поставити у духовку на 15-20 хвилин, довести до кипіння, але не переварити. Подати відразу гарячим.
Как приготовить летний салат - салати на кожний день. Доставка готовой еды на неделю.
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
ТутРецепты и советы
Рецепты пудингов для детейИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Песочный пирог с яблоками и безе рецептпесочный пирог с яблоками
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты с творогом фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепт салата мимоза здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter