Риба "ропі" у соусі із морепродуктів

ДРУГІ СТРАВИ
660 Риба "ропі" у соусі із морепродуктів
Фото - Риба
інгредієнти:
  • Риба 6 шт.
  • Борошно 150 г
  • Олія оливкова 100 мл
  • Креветки (очищені) 200 г
  • Молюски (дрібні альмехас) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Петрушка (зелень) 2 пуч.
  • Вино біле десертне (виноградне) 1 скл.
  • Спеції (сіль, перець, лавровий лист)

Риба Приготувати міцний рибний бульйон. Голова ропі ідеально підходить. Рибу нарізати на порційні шматки, запанірувати у борошні, злегка обсмажити на олії і скласти у глибокий лоток.

Соус: дрібно нарізану цибулю обсмажити до м'якості, додати 50 г борошна, смажити до золотистого кольору. Тонкою цівкою влити 1 л бульйону, безперервно помішуючи, варити до загустіння. Додати вино, жменю дрібно порізаної зелені петрушки, креветки і черепашки. Готовим соусом залити рибу і поставити у духовку на 15-20 хвилин, довести до кипіння, але не переварити. Подати відразу гарячим.

Как приготовить летний салат - салати на кожний день. Доставка готовой еды на неделю.

http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

ТутРецепты и советы

Рецепты пудингов для детейИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Песочный пирог с яблоками и безе рецептпесочный пирог с яблоками

Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты с творогом фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Рецепт салата мимоза здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter