Риба по-волзьки
- Минь (свіжий) 2 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Лимон 1 шт.
- Масло вершкове 30 г
- Кріп
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
- Борошно
- Майонез
Очистити і нарізати рибу.
Цибулю нарізати півкільцями, не дрібніше.
Часник нарізати досить крупно.
Печінку миня нарізати, обсмажити.
У борошно додати сіль і перець.
Налити на сковороду олію і гарно розігріти сковороду.
Обваляти рибу у паніровці.
Викласти на розігріту сковороду.
Смажити з одного боку не зменшуючи вогню і стежити, щоб скоринка на рибі не підгоріла.
Перевернути і через 3 хвилини додати 30 г вершкового масла.
Потім додати цибулю і зменшити вогонь.
Через 5 хвилин вичавити половинку лимона і злегка посолити. Накрити кришкою.
Через 5 хвилин полити майонезом і посипати кропом, через 5 хвилин страва готова.
Купить яблоки, цены: печень с яблоками рецепт.
Торт без выпечки. Торты из печенья без выпечки.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты Приготовления - рецепты салата из морепродуктов. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter