Риба по-угорськи

ДРУГІ СТРАВИ
706 Риба по-угорськи
Фото - Риба по-угорськи
інгредієнти:
  • Філе рибне 2 шт.
  • Сік лимонний 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля порей (біла частина) 1 шт.
  • Селера
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Вино біле сухе 1 скл.
  • Сіль
  • Борошно 2 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Соус соєвий 2 ст.л.

Філе скропити 2 ст. ложками лимонного соку із двох сторін і 2 ст. ложками соєвого соусу. Залишити хвилин на 20-30.

Обваляти у борошні й обсмажити на олії до золотавої скоринки.

Моркву натерти на тертці, всі інші овочі - дрібними кубиками. Моркву з цибулею обсмажити на сковороді, додати всі овочі і тушкувати під закритою кришкою 20 хвилин. Потім можна додати яблуко і вино, тушкувати ще 20 хв.

Потім рибу на 5 хвилин покласти на овочі. Подавати разом.

салаты из жареных грибов

Рецепт торта киевскийРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты для пекарни - рецепт салата с каперсами. Рецепты блюд.

Шарм-эль-Шейх отдых - новогодние праздничные блюда. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты с мидиями с фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.

http://recepti.biz.ua рецепт прготовления торта наполеон

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter