Риба по-угорськи
- Філе рибне 2 шт.
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля порей (біла частина) 1 шт.
- Селера
- Перець солодкий 1 шт.
- Вино біле сухе 1 скл.
- Сіль
- Борошно 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Соус соєвий 2 ст.л.
Філе скропити 2 ст. ложками лимонного соку із двох сторін і 2 ст. ложками соєвого соусу. Залишити хвилин на 20-30.
Обваляти у борошні й обсмажити на олії до золотавої скоринки.
Моркву натерти на тертці, всі інші овочі - дрібними кубиками. Моркву з цибулею обсмажити на сковороді, додати всі овочі і тушкувати під закритою кришкою 20 хвилин. Потім можна додати яблуко і вино, тушкувати ще 20 хв.
Потім рибу на 5 хвилин покласти на овочі. Подавати разом.
Рецепт торта киевскийРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты для пекарни - рецепт салата с каперсами. Рецепты блюд.
Шарм-эль-Шейх отдых - новогодние праздничные блюда. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты с мидиями с фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
http://recepti.biz.ua рецепт прготовления торта наполеон
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter