Риба по-тайськи у рисовій скоринці
- Філе риби (чавича) 500 г
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Сік лимонний 6 ст.л.
- Олія
- Рис 0.75 скл.
- Майонез 4 ст.л.
- Вершки жирні 2 ст.л.
- Зелень
- Перець чилі 1 шт.
Філе порізати брусками, трохи посолити і полити лимонним соком (3 ст. л.). Залишити на 20 хвилин.
Приготувати соус - збити вершки, додати майонез, лимонний сік (3 ст. л.), зелень. Чилі розрізати, видалити насіння, м'якоть порізати дрібно і змішати з соусом. Поставити в холод.
Зварити рис до готовності, відкинути.
Яйця злегка збити - як для кляра.
Розігріти фритюр до легкого димку, зменшити вогонь до мінімального.
Брусочки обваляти в борошні, борошно ретельно струсити, потім помістити в яйце, слідом обваляти добре в рисі і смажити у фритюрі 3-5 хвилин, перевертаючи для рівномірного просмажування.
Покласти готові шматочки на серветку для вбирання жиру.
Сервірувати на листку салата.
Подавати з гострим соусом.
Зефир в шоколаде: конфеты карамель. Формы для леденцов.
Салаты с балыком или ветчинойКлассические и оригинальные рецепты салатов. Читай на
Начинка для тонкой пиццы. Рецепты начинки для пиццы.
Рецепты Для Мультиварки - легкие блюда. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты праздничных закусок с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салат из ананасов рецепт. Рецепты салатов из ананасов и сельдерея.
Рецепт греческого салата: салатики рецепты новинки. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Приготовление блюд в микроволновке. Рецепты блюд для приготовления в микроволновке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter