Риба по-сицилійськи

ДРУГІ СТРАВИ
687 Риба по-сицилійськи
Фото - Риба по-сицилійськи
інгредієнти:
  • Риба свіжа (морська, окунь) 1 кг
  • Картопля 10 шт.
  • Гриби свіжі (печериці) 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Лимон 2 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Олія оливкова
  • Сік лимонний

Риба по-сицилійськи інгредієнти Рибу почистити, випатрати, видалити голову. По боках зробити надрізи.

Риба по-сицилійськи Лимон порізати тонкими кружечками.

фото Риба по-сицилійськи Деко вистелити фольгою, викласти лимон (за розміром риби).

Риба по-сицилійськи Риба свіжа Зверху покласти рибу і на неї лимон. Відставити у сторону.

Риба по-сицилійськи Картопля сирої Очистити гриби і відварити у підсоленій воді до готовності.

Риба по-сицилійськи Гриби свіжі Цибулю очистити і нарізати кільцями. Очистити картоплю.

Риба по-сицилійськи Цибуля ріпчаста Біля риби покласти цибулю кільцями.

Риба по-сицилійськи Лимон Картоплю нарізати уздовж на 8 частин і додати до риби з цибулею.

Риба по-сицилійськи Сіль Відварені гриби нарізати пластинками і посипати зверху рибку.

Усе посолити, поперчити і скропити оливковою олією.

У розігріту до 180 градусів духовку відправити рибку приблизно на 40-50 хвилин.

Дістати рибку, скропити лимонним соком і подати.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты мясных закусок с фото.

Рецепты с малиной - фото рецепты новогодних блюд.

Сертификат психолога РОССТАНДАРТ - психолог лариса ренар. Психологи. Записаться онлайн.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter