Риба по-сицилійськи
- Риба свіжа (морська, окунь) 1 кг
- Картопля 10 шт.
- Гриби свіжі (печериці) 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Лимон 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія оливкова
- Сік лимонний
Рибу почистити, випатрати, видалити голову. По боках зробити надрізи.
Лимон порізати тонкими кружечками.
Деко вистелити фольгою, викласти лимон (за розміром риби).
Зверху покласти рибу і на неї лимон. Відставити у сторону.
Очистити гриби і відварити у підсоленій воді до готовності.
Цибулю очистити і нарізати кільцями. Очистити картоплю.
Біля риби покласти цибулю кільцями.
Картоплю нарізати уздовж на 8 частин і додати до риби з цибулею.
Відварені гриби нарізати пластинками і посипати зверху рибку.
Усе посолити, поперчити і скропити оливковою олією.
У розігріту до 180 градусів духовку відправити рибку приблизно на 40-50 хвилин.
Дістати рибку, скропити лимонним соком і подати.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты мясных закусок с фото.
Рецепты с малиной - фото рецепты новогодних блюд.
Сертификат психолога РОССТАНДАРТ - психолог лариса ренар. Психологи. Записаться онлайн.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter