Риба по-сибірськи
- Риба 750 г
- Картопля 800 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Шпик 100 г
- Перець чорний
- Сіль
Шпик дрібно нарізати, обсмажити в глибокій сковороді або каструлі разом з подрібненою цибулею.
Потім викласти зверху очищену і нарізану кружечками картоплю, посолити, поперчити, влити склянку води, накрити кришкою і варити 5 хвилин на слабкому вогні.
Підготовлену і нарізану на порції рибу покласти на картоплю і тушкувати до готовності.
При подачі рибу викласти на підігріту тарілку, обкласти картоплею і посипати зеленню.
Салаты из жареных грибовМясных, фруктовых и экзотических салатов
Салат кучками с фото с перцемИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт приготовления салата из авокадо. Авокадо рецепт салат.
Рыбный салат с фасолью. Салаты из Рыбных консерв.
Лучшие рестораны Киева Украинская кухня. Украинская кухня рецепты на английском языке.
Рецепт приготовления заварного крема. Рецепт крема заварной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter