Риба по-сибірськи

ДРУГІ СТРАВИ
758 Риба по-сибірськи
Фото - Риба по-сибірськи
інгредієнти:
  • Риба 750 г
  • Картопля 800 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Шпик 100 г
  • Перець чорний
  • Сіль

Шпик дрібно нарізати, обсмажити в глибокій сковороді або каструлі разом з подрібненою цибулею.

Потім викласти зверху очищену і нарізану кружечками картоплю, посолити, поперчити, влити склянку води, накрити кришкою і варити 5 хвилин на слабкому вогні.

Підготовлену і нарізану на порції рибу покласти на картоплю і тушкувати до готовності.

При подачі рибу викласти на підігріту тарілку, обкласти картоплею і посипати зеленню.

 

Салаты из жареных грибовМясных, фруктовых и экзотических салатов

Салат кучками с фото с перцемИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепт приготовления салата из авокадо. Авокадо рецепт салат.

Рыбный салат с фасолью. Салаты из Рыбных консерв.

Лучшие рестораны Киева Украинская кухня. Украинская кухня рецепты на английском языке.

Рецепт приготовления заварного крема. Рецепт крема заварной.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter