Риба "По-селянськи"
653
інгредієнти:
- Риба 600 г
- Картопля 10 шт.
- Олія оливкова 5 ст.л.
- Лимон 0.5 шт.
- Розмарин
- Перець чорний (мелений)
Обробити рибу (короп).
Відварити у мундирі 10 добре вимитих картоплин.
Рибу посолити і обсмажити на сковороді з кожного боку. Покласти рибу у термостійку посудину. У форму налити трохи оливкової олії, рибу збризнути лимонним соком, поперчити і обсипати розмарином.
Навколо риби покласти картоплю й кілька кружечків лимона. Поставити в розігріту до 180 градусів піч і запікати близько 30-40 хвилин.
Поможем выйти замуж в Германию: кулинарные сайты с рецептами и фото.
www.recepti.biz.uaСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі