Риба по-монастирськи
- Горбуша свіжоморожена 500 г
- Гриби свіжі (печериці або глива) 250 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Картопля 800 г
- Сир твердий 60 г
- Масло вершкове 50 г
- Олія рослинна 150 г
- Сметана 500 г
- Борошно 1 ст.л.
- Спеції для риби
Картоплю очистити і нарізати соломкою. Обсмажити в олії.
Яйця відварити, очистити і нарізати кільцями.
Гриби почистити і нарізати скибочками, цибулину - півкільцями і обсмажити на олії.
Сир натерти на тертці.
Борошно обсмажити на сковороді, змішати зі сметаною, додати вершкове масло, спеції і довести до кипіння.
Рибу порізати на порційні шматки, обваляти в борошні. Викласти рибу першим шаром у вогнетривку посудину.
Далі викласти картоплю, гриби з цибулею, яйце. Залити сметанним соусом, посипати сиром.
Запікати в духовці 30-35 хвилин при 200 градусах.
Кулинарные рецепты первые блюда из баранины здесь
Эксклюзивные торты на заказ - торт вышиванка рецепт.
Рецепт диетических сырников. Рецепт фаршированые перцы диетический.
Тестомес б/у. Всегда в наличии - выпечка домашнего хлеба рецепты.
Рецепт пасхи. Рецепты выпечки пасхи.
кулинарные рецепты с фотографиями
Черничное варенье рецепт на зиму с фотоПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов
ЗдесьРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Печенье барни рецепт с фотоДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Рецепты мясных закусок с фотоРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Каллы из мастики пошаговое фотокаллы из мастики
Мультиварка Philips - блины с грибами рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter