Риба по-китайськи у гостро-часниковому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
1265 Риба по-китайськи у гостро-часниковому соусі
Фото - Риба по-китайськи у гостро-часниковому соусі
інгредієнти:
  • Риба (короп, форель)
  • Соус соєвий 3 ст.л.
  • Вино біле сухе 2 ст.л.
  • Томатна паста 1.5 ст.л.
  • Цибуля зелена
  • Часник 1 зуб.
  • Імбир
  • Перeць червоний (гострий)
  • Цукор 1.5 ч.л.
  • Оцет 1 ст.л.
  • Крохмаль 2 ст.л.
  • Вода (бульйон) 150 мл
  • Олія рослинна

Риба по-китайськи в гостро-часниковому соусі інгредієнти Рибу почистити від луски. Зробити неглибокі надрізи (не прорізати до хребта).

Риба по-китайськи в гостро-часниковому соусі Змішати вино із соєвим соусом, залити рибу й залишити маринуватися на 10-15 хвилин (періодично перевертати).

фото Риба по-китайськи в гостро-часниковому соусі Зелену цибулю порізати. Не змішувати білу і зелену частини цибулі.

Риба по-китайськи в гостро-часниковому соусі Риба Олію розігріти в пательні. Смажити рибу до золотистого кольору з двох сторін, приблизно 3-4 хвилини з кожної сторони.

Риба по-китайськи в гостро-часниковому соусі Соус соєвий Злити майже всю олію, залишити на сковороді столову ложку. Рибу відсунути у бік. Викласти на сковороду дрібно порізаний часник, білу частину цибулі, імбир (якщо свіжий, то натерти приблизно 1 см кореня, якщо сухий, то 1 кавову ложку). Трохи обсмажити.

Риба по-китайськи в гостро-часниковому соусі Вінобелое Додати воду + гострий перець + томатну пасту + оцет + цукор. Протушкувати рибу в соусі 3-4 хвилини. Потім додати зелену цибулю і крохмаль. Тушкувати ще хвилину.

Семена Салат Малахитовая шкатулкаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Поможем выйти замуж в Германию: рецепт домашнего печенья на смальце.

Блины с грибами рецепт с фотоКоллекция рецептов кондитерских изделий и сладостей

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter