Риба по-китайськи у гостро-часниковому соусі
- Риба (короп, форель)
- Соус соєвий 3 ст.л.
- Вино біле сухе 2 ст.л.
- Томатна паста 1.5 ст.л.
- Цибуля зелена
- Часник 1 зуб.
- Імбир
- Перeць червоний (гострий)
- Цукор 1.5 ч.л.
- Оцет 1 ст.л.
- Крохмаль 2 ст.л.
- Вода (бульйон) 150 мл
- Олія рослинна
Рибу почистити від луски. Зробити неглибокі надрізи (не прорізати до хребта).
Змішати вино із соєвим соусом, залити рибу й залишити маринуватися на 10-15 хвилин (періодично перевертати).
Зелену цибулю порізати. Не змішувати білу і зелену частини цибулі.
Олію розігріти в пательні. Смажити рибу до золотистого кольору з двох сторін, приблизно 3-4 хвилини з кожної сторони.
Злити майже всю олію, залишити на сковороді столову ложку. Рибу відсунути у бік. Викласти на сковороду дрібно порізаний часник, білу частину цибулі, імбир (якщо свіжий, то натерти приблизно 1 см кореня, якщо сухий, то 1 кавову ложку). Трохи обсмажити.
Додати воду + гострий перець + томатну пасту + оцет + цукор. Протушкувати рибу в соусі 3-4 хвилини. Потім додати зелену цибулю і крохмаль. Тушкувати ще хвилину.
Семена Салат Малахитовая шкатулкаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт домашнего печенья на смальце.
Блины с грибами рецепт с фотоКоллекция рецептов кондитерских изделий и сладостей
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter